Brugwerkers

Annemarie

Ik ben Annemarie Krijger. Mijn missie is werken aan verbinding; van mensen met zichzelf en verbinding met elkaar. Ik geloof dat mensen pas echt bloeien als ze zich gezien en veilig weten. Vanaf december 2022 ben ik missionair-diaconaal werker in de Brug. Samen met Margreet zet ik me in voor  een mooie plek om ‘thuis’ te komen, die we met veel mensen willen delen.

Ik houd van nieuwe mensen ontmoeten, verhalen vertellen en creatief bezig zijn.  Ik zoek ook graag met je  mee naar de juiste hulp, als je er even niet meer uitkomt.

God zoekt nog veel harder naar ons, dan jij soms naar je sleutels. God, die ons elke dag weer wil vinden waar we zijn, Zijn kwetsbaarheid, goedheid én de moedige mensen die ik leer kennen inspireren mij.

Margreet

Ik ben Margreet Heij en ik werk sinds januari 2022 als missionair/ diaconaal werker in Inloophuis De Brug. Samen met een grote groep vrijwilligers zet ik me in voor de wijk Delfshaven. Ik vind het fijn om contacten aan te gaan met bewoners in de wijk en zoek daarbij naar nieuwe wegen voor De Brug. Op die manier willen we groeien als organisatie en de impact van ons inloophuis vergroten.